torstai 29. lokakuuta 2009

42,195 km




Mää tein sen! Juoksin maratonin 19.9.2009:) Siitähän on siis jo vähän aikaa, mutta sain kuvat vasta pari viikkoa sitten ja sen jälkeen on ollut vähä kiirettä opiskelujen kanssa. Niin ja kävin Ruotsissakin pyörähtään tuossa viime viikolla. Mutta sieltä kuvia myöhemmin.

Tässä on siis kuvia maratonilta. Ekalla kierroksella vielä hymyilyttää..






Mutta viimenen kierros olikin sitten yhtä tuskaa:/ (kuva on parisataa metriä ennen maalia) Lähikuva ei olis ollu tosiaankaan mairitteleva, kun kipu jaloissa oli jo niin kova kramppien takia. Mutta oli se sen arvoista. Ensi kesänä uudestaan ja tavoitteena parantaa tämän vuoden aikaa.










Sain kameran lainaan, joten pystyin ottaan kuvia valmistuneista käsitöistä. Villasukkia mulla kyllä on ennestään enemmän ku tarpeeksi, mutta ku ei ollu polviin asti ulottuvia, niin oli pakko alkaa tuosa loppukesästä tekeen näitä. Värikin on ihana:)


Perusvillasukat
koko: n. 40
lanka: 7 veljestä kirsikan punainen (553)
puikot: 3½

Nämä lapaset valmistu jo viime keväänä, mutta ei ollu enää kylmiä kelejä, että ois tarvinnu paksuja lapasia, joten ne laitettiin sitte kesäteloille. Tein samaan sarjaan kaulahuivinki, mutta koko setistä kuvia myöhemmin in action:)


Palmikkolapaset
ohje: Novita 7 Veljestä ekstra (syksy 2007)
koko: naisen
lanka: 7 veljestä harmaa (047)
puikot: 3½

Seuraavaksi alkaakin joululahjojen ja -korttien teko. Ootan jo joululomaa innolla, kun sillon on aikaa tehä käsitöitä. Toivottavasti Pohjanmaalla on joulukuussa lunta, niin pääsee hiihtämään:)

Ei kommentteja: