perjantai 4. joulukuuta 2009

10 sivua ja 10 kilometriä myöhemmin

Näin se tahtoo mennä. Päivä lukemista ja sitte on pakko päästä juoksemaan. Viimeset sivut ennen lenkille lähtöä tuntuu tosi tuskaselta:/ Sitte mahollisesti lenkin jälkeen lisää lukemista, mutta tänään olin näin ahkera


eli sain tehtyä kymmenen (kakspuolista) sivua muistiinpanoja yhestä tenttikirjasta, joten ehkä saan pitää vapaaillan..?

No nyt on kuvia palmikkokeepistä, josta ei sitte tullukkaan semmonen ku aattelin, mutta tulipahan tehtyä. Tuosta kaulusosasta tuli liian löysä, niin ei oo käytösä sitte mikään mukava, mutta ehkä josaki vaiheesa laitan jotain ohutta kuminauhaa tuonne kauluksen sisäpuolelle, niin se ei lörpötä.


Palmikkokeeppi
Ohje: Novita talvi 2008
Lanka: Novita Mambo n.350g
Puikot: palmikko-osassa 8mm ja kauluksessa 7mm


Ja täsä kuvaa vähä lähempää. Salama ei hirviästi tuota väriä muuttanu. Ehkä luonnosa on vähä tummempi.

Palmikoista tuli ihan kivat, että voihan sitä aina purkaa tuon kauluksen ja käyttää kaulahuivina tuota palmikko-osaa. Paitsi pitäs vähä neuloa lisää mittaa, kun se on vaan 120cm pitkä ja päät yhistetty silmukoimalla. Onneksi suvussa on artesaani, kun en hallinnu tuota silmukoimista yhtään:)

Ja sitten kuva-arvoitus:

Sehän on yritys ottaa Netasta kuva hitaalla kameralla.. hmm.. Ehkä pitää miettiä sitä kameran hankkimista vähä innokkaammin:)

Oon ehtiny isoveli-langalle jotain kivaa neulemallia, kun on 600g keltasta oottamasa muodonmuutosta. Siitä piti tulla ihana pitkähihainen palmikkopusero ja ohjeessa lukikin 600g kulutuksen kohalla, mutta sitte kun alotin tekeen sitä, niin tajusin, että eihän se mitenkään riitä koko puseroon. Eikä varmasti ois saanu enää samaa erää lisää, kun siitä on melkeen vuosi kun olin tilannu ne langat Novitalta alennusmyynnistä. Harmittaa, mutta pitää sitte tehä se palmikkopusero jostain muusta langasta, kun se on kumminki niin kiva malli. Niin ja ehkä se kokonaan keltanen pusero ois ollu liian huomiota herättävä:) Harmaa on varmaan enemmän mua..

Ei kommentteja: