maanantai 9. marraskuuta 2009

Heja Sverige!

Sain täydennystä Ruotsin kuviin matkaseuralaiselta, joten oli enemmän materiaalia, mistä valita parhaat tänne:)

Menomatkalla laivalla esiinty Deep Insight ja mää tykkäsin 8) Kuvakin on kovin rock!

Aamulla piti herätä ennen sian pierua, eli LIIAN aikasin, ja laahustettiin matkalaukkujen kans LIIAN pitkä matka Gamla Staniin. Ensimmäinen eteen sattunu kahvila sai kelvata ja mentiin hyvin pirteinä sisään.. Normaalilla ruokavaliolla elävät matkaseuralaiset sai kahvilan laajasta valikoimasta täytettyä patonkia ja sämpylää. Minä sain tyytyä salaattiin hedelmillä höystettynä. No, kyllä sillä vähä aikaa pärjäs, kun sai pari kuppia ihanaa lämmintä teetä kyytipojaksi.

Harmi kun ei ehitty kierrellä kovin paljo Gamla Stania, vaikka oltiin 3 kokonaista päivää Ruotsin puolella. Aika vaan kulu aika hyvin keskustassa shoppaillessa;)

Ruotsin kuuluisuus: kladdkaka
Kuva on kaverin lautasesta, koska tätäkään mää en pystyny syömään. Onneksi oli herkullisia maidottomiakin vaihtoehtoja:P Ja teelaaduissa oli valinnanvaraa, toisin ku Suomessa.Käytiin myös Uppsalasa, kun kaveri on opiskellu sielä pari vuotta sitten. Tässä on Uppsalan yliopiston päärakennuksen sisäänkäynti. Jotain ihan muuta ku Turun yliopiston päärakennus kokonaisuudessaan...
Uppsalan kaupunkia sillalta kuvattuna. Tosi kaunis kaupunki, kesällä kuulemma vielä kauniimpi. Sattu vaan vähän synkkä ilma. Onneksi ei jaksanu kumminkaan sataa, niin pystyttiin kierteleen kaupunkia muutama tunti. Kierroksen jälkeen lähettiin takasi Tukholmaan.

Käsitöitä on valmistunu, jopa pari ufoa oon saanu pois puikoilta. Jee! Pitäs vaan ottaa kuvat niistä. Osa valmistuneista menee joululahjaksi, joten niistä voin laittaa kuvat tänne vasta joulun jälkeen.. Sshhh!

Ei kommentteja: